ZERO POINT MEDITATION

All levels open
Sunday 17th of March , Zero Point Meditation, The event is available for English speakers too.

Ce este Meditatia Vidului (ZPM)?

Meditatia vidului sau (ZPM) este o tehnica rapida de atingere a starii de meditatie, de vid mental.

• Meditatia nu este o tehnica in sine ci este o stare la care se ajunge prin anumite tehnici pregatitoare. Meditatia vidului (ZPM) este una dintre aceste tehnici de atingere a starii de meditatie. De aceea, ma simt responsabil sa precizez ca tehnicile actuale de “meditatie” care nu induc executantii in starea de vid mental, nu sunt tehnici de meditatie; Aceste tehnici sunt doar tehnici de relaxare in general.
• Meditatia Vidului este atat o metoda stiintifica cat si esoterica, in egala masura. Tehnica permite practicantilor posibilitatea atingerii starii de meditatie in cateva secunde sau minute in functie de fiecare. Acest lucru este posibil datorita faptului ca frecventele necesare acestei tehnici sunt codate in ADN-ul uman. Tehnica iti da posibilitatea de a-ti readuce aminte ceea ce este deja in tine din momentul nasterii. Prin intermediul facilitatorului primesti si punctul de referinta al starii de meditatie (la nivel subtil) pentru a sti ce inseamna intr-adevar meditatia, adica “starea de vid” sau “gol mental”.
• In momentul in care starea de meditatie este atinsa, fiecare practicant va avea un punct de referinta al starii de meditatie. Acest punct de referinta este necesar pentru a repeta experienta starii de meditatie in mod individual si fara asistenta din exterior.
• Meditatia Vidului are o baza stiintifica deoarece tehnologia a evoluat in ultimii ani, permitand demonstratia empirica a fenomenului. Meditatia poate fi monitorizata prin tehnologia existenta (Aparatura de monitorizare a structurii creierului: MRI, CAT/CT si aparatura de monitorizare a functiilor creierului PET/SPECT, EEG/MEG si fMRI ) si poate fi practicata de orice om de pe planeta chiar daca nu intelege complet stiinta din spatele acestei tehnici.
• Meditatia vidului este o metoda simpla deoarece nu ai nevoie de cunostinte avansate de fizica cuantica si neurofiziologie pentru a intelege ce se intampla in creierul nostru in timpul acestei tehnici. Pentru informatii si explicatii detaliate referitoare la Meditatia Vidului va rugam sa ma contactati pe mail. Scepticismul si curiozitatea sunt binevenite.

Componentele Meditatiei Vidului – (Zero Point Meditation)?
Meditatia vidului are 2 componente:

1. Componenta tehnica, ce trebuie sa faci efectiv pentru a atinge starea de meditatie?
2. Componenta vibrationala sau ezoterica, care reprezinta punctul de referinta ce trebuie transmis/transferat de catre cineva care a experimentat si stabilizat starea de meditatie, catre cel care invata tehnica
Transmiterea acestui punct de referinta nu necesita cunostinte speciale sau initieri.
Transmiterea punctului de referinta presupune prezenta activa a unui camp vibrational (camp morfogenetic) ce rezoneaza in frecventa starii de meditie pentru a activa ADN-ul celui care invata tehnica.
Componenta vibrationala e “sine qua non”. Este cheia sistemului.
Datorita lipsei componentei vibrationale din practica mea au fost necesari 15 ani pentru a atinge din nou starea de meditatie. Poti sa o atingi si singur in anumite conditii, dar e mai usor sa o preiei subtil de la cineva care a stabilizat-o. Aceasta stare este inscrisa in instrumentarul fiintei umane, in ADN-ul nostru. Ea doar trebuie activata.

Meditatia vidului produce urmatoarele efecte:
• Poti atinge starea de iubire
• Liniste si pace interioara. Linistea este extrem de necesara in zilele noastre pentru luarea si asumarea deciziilor. E noua moneda de aur a vremurilor contemporane
• Conectarea la Sinele superior al fiecarei fiinte umane
• Creste energia fizica si psihica, corpul e conectat la sursele primare de alimentare – Energia vidului (Zero point energy)
• Calmarea activitatii mentale prin atingerea starii de vid mental
• Reduce stresul, anxietatea si proiectiile mentale (“Scenarita”)
• Cresterea acuitatea intuitiei, a perceptiei, a creativitatii si a memoriei
• Vindecare prin activarea mecanismelor de regenerare celulara
• Atingerea starilor de constiinta avansata – Iluminare
• Intinereste prin multiple mecanisme de regenerare celulara si nucleara (Un studiu publicat de Harvard Medical Journal si condus de Sara Lazar in cadrul Harvard medical School a demonstrat efectele pozitive ale meditatiei asupra creierului uman)
• Produce schimbari semnificative in starea mentala si emotionala a practicantului. Se produce o integrare in prezent, in ceea ce se numeste “acum si aici”. Dispare starea de deconectare fata de viata si natura.
• Meditaţia este folosita si in tratamentul alopat conventional fiind demonstat efectul benefic in cazul tulburarilor mentale sau medicale
• Multe alte efecte atestate de studii si experimente in domeniul medical, psihologic, neuroghirurgie, etc

Event hosted by Bralgei, check out his bio in our Facilitators section.

Cost Event ZPM: 150ron / Booking and Payment, check our Schedule section.