0 Cart
Pawan Studio

Termeni Si Conditii

1. Important

Inainte de a utiliza aceasta pagina de internet si de a va inscrie la orice tip de clasa, sesiune, curs, eveniment, desfasurate online sau in studio, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile.

 

Termenii și condițiile de față reglementează utilizarea tuturor produselor și serviciilor Pawan Yoga Studio, Pawan Yoga SRL,  inclusiv website-ul ”www.pawan.studio” și conținutul acestuia. Sunt incluse mai multe precizari precum Termeni de Utilizare, Politica de Confidențialitate și Contractul de Prelucrare a Datelor.”

 

2. Diverse

Termenii si conditiile de fata au intrat in vigoare incepand cu data de 10 mai 2018.

 

Această politică de confidențialitate poate suferi modificari in timp, acestea putand fi accesate prin intermediul unui pop-up ce va contine atat notificarea cat si link-ul care poate fi accesat pentru vizualizarea acestor modificari.

 

Aceasta pagina de internet, accesata pe adresa www.pawan.studio (excluzand paginile la care face link-uri) este sub controlul si operata de SC Pawan Yoga SRL cu sediul social in str. Strada Smaranda Braescu nr. 47A , etaj 6, apartament 46, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului J40/9076/2017, cod fiscal nr. 37748435, companie infiintata in Romania. Pagina poate fi accesata din diferite alte tari din intreaga lume. Intrucat fiecare din aceste locuri are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea paginii, atat noi cat si dumneavoastra suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legat de utilizarea si continutul acestei pagini de internet, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti, de asemenea, de acord cu si prin prezenta, sa va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

3. Aplicabilitate

Informatiile referitoare la produse, servicii si promotii sunt aplicabile doar acestei tari, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile. Nu se da nicio interpretare sau garantie ca materialele continute in aceasta pagina de internet sunt corespunzatoare pentru, disponibile in, sau relevante pentru orice alta locatie.

 

4. Protectia datelor

Ne angajam sa va protejam datele personale si sa respectam legislatia romana si europeana referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (conform prevederilor Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016, ”GDPR”, si normelor emise in aplicarea acestuia, precum si orice alte acte normative ce vor deveni incidente in cauza). Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, va rugam sa consultati Politica noastra de prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica noastra privind utilizarea de cookies si alti identificatori online sau sa ne contactati la office@pawan.studio.

 

5. Politica de anulare

 

In momentul in care va inscrieti la un curs sau workshop, va recomandam sa participati la toate sesiunile

 

Clase:

 • Clasele pot fi anulate cu pana la 2 ore inainte de incepere, doar online, caz in care clasa poate fi recuperata ulterior. Receptia studioului nu poate procesa anulari.
 • Clasele anulate cu mai putin de 2 ore inainte de inceperea clasei nu vor putea fi recuperate, de asemenea contravaloarea clasei nu va fi returnata.
 • Toate aspectele mentionate mai sus se aplica atat pentru clase/sesiuni Drop In , cat si pentru abonamente.
 • Politica de anulare/rezervare, se aplica atat pentru clasele / evenimentele/ webinarii desfasurate online, via diverse platforme,  cat si in locatia studioului.
 • In cazul care participantul la clasa online intampina probleme tehnice, care nu depind de Pawan Yoga Studio, atat la inceputul clasei cat si in timpul acesteia, isi va asuma pretul sesiuniI al carei contravaloarea nu va fi returnata.

 

Workshop-uri, cursuri si clase private

 • In cazul anularii pana la termenul de 24 de ore, aveti optiunea de a vi se returna suma platita sau de a va transfera aceasta suma ca si credit, pentru plata unui alt eveniment.
 • In cazul anularii cu mai putin de 24 de ore inainte de inceperea evenimentului sau neprezentare pretul evenimentului nu va fi returnat.
 • Politica de anulare/rezervare,  se aplica atat pentru workshop-uri / cursuri / clase private/ webinarii desfasurate online, via diverse platforme,  cat si in locatia studioului.
 • In cazul care participantul la cursurile online intampina probleme tehnice, care nu depind de Pawan Yoga Studio, atat la inceputul clasei cat si in timpul acesteia, isi va asuma pretul sesiuniI al carei contravaloarea nu va fi returnata.

 

Exceptii de la aceasta regula:

 

◦ Sunteti bolnav/accidentat/insarcinata si puteti dovedi printr-un act medical.

◦ In aceste cazuri se va returna pretul evenimentului, minus 20% cheltuieli administrare.

 

  

Tuturor clientilor li se cere sa fie de acord cu termenii si conditiile Pawan in momentul inscrierii pentru un curs sau workshop.

 

Daca un curs sau workshop este anulat, aveti optiunea de a vi se returna pretul acestuia sau de a-l transfera ca si credit pentru plata unui alt eveniment.

Nu returnam bani retrospectiv.

Ne rezervam dreptul de a anula un workshop sau curs pentru orice motiv. Anulam un eveniment doar in situatii speciale care ne impiedica sa il oferim in conditiile promise sau daca nu exista un numar suficient de participanti. Intr-o astfel de situatie, va vom anunta imediat ce stim ca evenimentul nu se va tine si va com returna pretul acestuia. Nu suntem responsabili pentru cheltuieli extra pe care le-ati putea avea, legate de eveniment. Acestea includ transportul, cazarea sau diferenta de schimb valutar.  

In cazul in care un curs sau workshop este anulat, aveti optiunea de a vi se returna pretul acestuia sau de a-l transfera ca si credit pentru plata unui alt eveniment.

Va vom solicita sa va exprimati optiunea in termen de maxim 24 ore de la data evenimentului.

 

 

6. Politica de intarziere la clase

 

In cazul in care Participantul nu este in studio la inceperea clasei sau nu se prezinta online la inceperea clasei, locul rezervat in prealabil poate fi acordat unui alt participant care se afla in studio sau pe lista de asteptare.

 

Avand in vedere tipurile de clase si siguranta participantilor, in cazul in care ajungeti cu mai mult de 10 minute intarziere de la inceperea clasei, instructorul are dreptul de a nu va primi la clasa. Aceasta regula a fost conceputa pentru a preveni orice fel de potentiale accidentari. In astfel de cazuri se va aplica politica de anulare a claselor.

 

7. Lucruri personale si obiecte pierdute.

 

Toate obiectele personale aduse in studioul Pawan Yoga Studio sunt propriatatea clientului, Pawan Yoga Studio SRL nu isi asuma nicio raspundere pentru pierderi sau daune cauzate acestor articole.

 

Pawan Yoga Studio SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice obiect lasat in incinta studioului. In cazul in care ati uitat un obiect in studio, va rugam sa ne sunati imediat pentru a putea verifica studioul si pentru a pune deoparte obiectul dumneavoastra.

 

 

8. Fiecare participant la clasele, workshop-urile si/sau cursurile online cat si in locatie organizate de Pawan isi asuma ca:

 

 • este apt(a) medical pentru efectuarea unui efort fizic sustinut – ce a fost prezentat de catre Prestator anterior incheierii contractului cu acesta, inclusiv asistand la cursurile la care a dorit si contractat pentru a particpa – in cadrul salii de antrenament, clasa/workshop/eveniment online fara sa-i dauneze in vreun fel starii de sanatate;
 • a fost informat si intelege ca trebuie sa consulte un medic inainte de utilizarea oricaror servicii oferite de Pawan Yoga S.R.L (Pawan Yoga Studio) si sa obtina in prealabil avizul favorabil al acestuia;
 • indiferent de obtinerea sau nu a avizului favorabil emis de un medic pentru a putea efectua efort fizic sustinut, utilizeaza serviciile oferite de Pawan Yoga Studio prin personal salariat/colaborator, exclusiv pe raspunderea proprie a subsemnatului(ei);
 • exonereaza de orice raspundere decurgand din prestarea respectivelor servicii in beneficiul acestuia/acesteia, atat societatea Pawan Yoga Studio, cat si instructorii, angajatii si colaboratorii sai, reprezentantii legali si asociatii si renunta la orice prezumtiva pretentie ulterioara beneficierii de servicii, ca rezultat al unei vatamari corporale sau afectiuni medicale de orice tip sau gravitate pe care le va suferi ca urmare a utilizării serviciilor anterior menționate;  
 • a luat la cunostinta informatiile privind utilizarea spatiului si echipamentului puse la dispozitie de Pawan Yoga Studio, si intelege sa le utilizeze tinand cont de acestea fara a cauza niciun prejudiciu material Pawan Yoga Studio, in caz contrar asumandu-si obligatia de a achita Pawan Yoga Studio, in termen de 30 zile de la solicitare, daunele in cuantumul comunicat de Pawan Yoga Studio;
 • in cazul constatarii oricaror riscuri si/sau pericole ce pot afecta integritatea fizica a participantului sau a altor persoane aflate in spatiul prestarii serviciilor de catre Pawan Yoga Studio, va anunta de indata personalul si/sau reprezentantii acestuia;
 • in cazul in care la utilizarea oricaror servicii oferite de Pawan Yoga S.R.L. (Pawan Yoga Studio) este insotit(a) de una sau mai multe persoane minore, isi asuma responsabilitatea de a-l(i) supraveghea in permanenta, pe toata durata prezentei in spatiul Pawan Yoga Studio si exonereaza de raspundere Pawan Yoga Studio privind orice prejudiciu, de orice natura, suferit de participant(a) sau de persoanele minore pe toata perioada in care se afla in spatiul Pawan Yoga Studio, in timpul desfasurarii si/sau in afara desfasurarii cursurilor sau altor activitati.  
 • Ințeleg și accept că în contravaloarea abonamentului lunar/ taxei de participare la orele organizate de studioul Pawan Yoga Studio sunt incluse accesul în sala de sport, utilizarea echipamentelor necesare desfășurării activității sportive puse la dispoziția cursanților de către Pawan Yoga Studio și serviciile antrenorului. Cu toate acestea, Participantul acceptă în mod expres că orele de curs, desfasurate online sau in locatie,  pot fi susținute/ predate de antrenori voluntari, fără ca această împrejurare să poată constitui un motiv pentru reducerea contravalorii abonamentului / drop in-ului / workshop / eveniment.
 • Pentru siguranta tuturor participantilor la clase dar si a persoanelor aflate in spatiul studioului Pawan, monitorizarea video este obligatorie astfel sunt de acord, înțeleg și accept faptul ca studioul este monitorizat video;
 • Pentru siguranta tuturor participantilor si pentru o buna desfasurare in spatiu si in cadrul webinariilor se vor folosi camere video dar participantii nu vor fi surprinsi in imagine; 

 

9. Drepturi de autor

Drept de autor © www.pawan.studio Toate drepturile rezervate. Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile, sunetul, software-ul si alte materiale din aceasta pagina de internet sunt in proprietatea SC Pawan Yoga SRL, sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului respectiv. Aveti permisiunea de a parcurge aceasta pagina de internet si de a reproduce extracte prin tiparire, descarcare pe un hard-disk, si distribuire catre alte persoane, insa in toate cazurile doar pentru scopuri informationale, si cu conditia ca in toate aceste reproduceri sa apara anuntul referitor la dreptul de autor mentionat mai sus. Nicio reproducere sau parte a paginii de internet nu poate fi vanduta sau distribuita pentru castig comercial si nici nu poate fi modificata sau incorporata in nicio alta lucrare sau publicatie, indiferent daca sunt pe hartie sau in format electronic, si nici nu pot fi transmise catre nici o alta pagina de internet. Nu se acorda nicio alta licenta sau drept pentru utilizarea de catre terti in scopuri comerciale a informatiiilor cuprinse in aceasta pagina.

 

10. Marci inregistrate

Toate marcile inregistrate prezentate in aceasta pagina de internet sunt fie in proprietatea dezvoltatorilor si a sucursalelor sale, fie sunt folosite cu permisiunea proprietarului. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate aflate in aceasta pagina de internet.

 

11. Disponibilitatea produselor

Referirea la orice produs sau serviciu in aceasta pagina de internet nu constituie o oferta de a vinde sau de a furniza acel produs sau serviciu. Inainte de achizitionare, trebuie cercetate recomandarile specifice privind disponibilitatea si adecvarea oricarui anumit produs sau serviciu, precum si conditiile comerciale pentru achizitionare.

 

12. Continutul acestei pagini

Informatiile din aceasta pagina de internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru niciun anumit scop, si nu se da nicio interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau integralitatea acestora la data la care accesati pagina de internet. Nicio informatie din aceasta pagina de internet nu va constitui o invitatie pentru a investi in activitatea SC Pawan Yoga SRL sau a colaboratorilor ei, si nici nu trebuie folosita ca baza a unei decizii de a investi. Nici SC Pawan Yoga SRL, nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini de internet, sau a oricarei pagini de internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta. Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini de internet, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, fara preaviz.

 

13. Pagini conexe

In diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate catre alte pagini de internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini de internet. Aceasta nu inseamna neaparat ca SC  Pawan Yoga SRL este asociat cu oricare din aceste alte pagini de internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia noastra este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nicio raspundere sau obligatie de absolut orice natura in legatura cu aceste alte pagini de internet sau pentru orice informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Orice alta pagina de internet va fi deschisa intr-un tab separat de cel afisat pentru www.pawan.studio.

Gallery